Jornada Temps de Conducció i Descans ASETRANS: Repàs de la normativa i estudi de les sancions més freqüents

Jornada ACCS Estiba de la càrrega i ADR 2019, 29-10-2018
7 de novembre de 2018
Jornada ACCS sobre Nou Reglament del Transport (ROTT)
10 de maig de 2019
Mostra todo

Jornada Temps de Conducció i Descans ASETRANS: Repàs de la normativa i estudi de les sancions més freqüents

El passat dia 05 -11-2018 es va fer a les aules de formació d’Asetrans Girona al carrer Juli Garreta 11 de Girona la jornada organitzada per Asetrans Girona sobre Temps de Conducció i Descans: Repàs de la normativa i estudi de les sancions més freqüents; estava adreçada a les empreses de transport de mercaderies i viatgers de les comarques gironines sòcies de Asetrans Girona i va tenir molt d’èxit fins al punt d’exhaurir les places disponibles.

La primera ponència la vaig fer jo mateix amb una durada de tres hores i mitja repassant i aclarint els conceptes i les disposicions de la normativa de temps de conducció i descans dels conductors professionals i posant de relleu quines són les infraccions més freqüents que donen lloc a la imposició de sancions en aquesta matèria.

La segona ponència la va fer el Sr. Dani Serrano formador d’Electroauto Girona SA que durant una hora i trenta minuts ens va mostrar els trets fonamentals dels tacògrafs analògics i digitals. La seva presentació ens va permetre “tocar i observar” diversos aparells de tacògraf.  Així mateix va mostrar especialment les pantalles actualitzades dels tacògrafs digitals Siemens i Stoneridge en les operacions de inici i tancament de sessió, anotacions manuals d’activitats i  descàrrega de dades, que son les operacions on més sovint els conductors tenen problemes per operar els aparells.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *